Au început înscrierile pentru Wacken Metal Battle România 2020

După o pauză de un an, România revine pe tabloul principal al competiției internaționale Wacken Metal Battle. Cu un ”palmares” care include două locuri 2 și un loc 3, precum și o constantă prezență între primele 10 țări din cele 30 participante anual, România se numără – de fiecare dată – printre favoritele publicului și ale juriului. Selecția finală a reprezentantei țării noastre se va face într-un adevărat ”warm-up party” al Wacken Open Air Festival. Iar totul se va întâmpla în 21 martie 2020, în Rockstadt Club din Brașov.

Cel mai scurt drum pentru trupele românești de a ajunge la Wacken Open Air – concursul ”Wacken Metal Battle Romania” se află în plină desfășurare. Formațiile care vor să se înscrie în competiție trebuie să îndeplinească o serie de condiții și să completeze formularul de înscriere disponibil pe site-ul www.metal-battle.ro sau pe pagina oficială de facebook a competiției. Prima etapă a concursului – înscrierea formaţiilor se va încheia în 16 februarie 2020.

Citeste și:  Proiect pentru un centru de colectare a deșeurilor menajere, la Zărnești

”Chiar dacă în 2019 am aniversat – printr-un scurt turneu cu trupa suedeză Lost Domain – 10 ani de Wacken Metal Battle în România, recunosc că mi-a lipsit atmosfera de competiție. Implicarea trupelor și a publicului este alta iar rezultatul este un show underground de cea mai înaltă calitate, la care participă cele mai aperciate formații de gen din țara noastră. Iar de anul acesta am schimbat puțin formatul competiției: vom face un singur eveniment, respectiv finala națională, pe care am relocat-o în acest veritabil templu al muzicii rock din România – Clubul Rockstadt din Brașov. Concertul este unul pe care niciun iubitor al rockului nu trebuie să îl rateze…” a declarat Laurențiu Străuț, promoter Wacken Metal Battle România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.