Au început pregătirile pentru cea de-a zecea ediție Brașov Heroes, cursa cu obstacole a comunității

Au început pregătirile pentru cea de-a zecea ediție Brașov Heroes, cursa cu obstacole a comunității: o campanie de fundraising și un eveniment sportiv – filantropic, care va avea loc duminică, 3 septembrie 2023, care activează resursele brașovenilor și susțin cele mai bune proiecte de conectare ale nevoilor comunității brașovene cu ideile deștepte și transformatoare.

Comunitate mai unită

După ce comunitatea noastră a trecut prin două crize majore, pandemia și războiul, după ce, în ultimii doi ani a fost nevoie să ne adaptăm noii realități, a venit momentul să ne unim din nou forțele și să îi susținem pe cei mai vulnerabili dintre noi. Astfel că anul acesta, focusul ediției este pe întărirea spiritului de colaborare din comunitatea noastră. Brașov Heroes ediția a zecea este despre activarea comunității pentru Bine și celebrarea celui de-al zecelea an de susținere, dezvoltare, conectare și cooperare în comunitate.

Citeste și:  Performanțe de excepție pentru juniorii Clubului Sportiv Dinamo București - Centrul Sportiv Brașov, la Campionatele Naționale de Copii și Juniori

Mentorat pentru ONG-uri

Echipa Fundației Comunitare Brașov aduce know-how-ul și experiența ultimilor 9 ani de fundraising și este gata să mentoreze atât ONG-uri aflate la început de drum, cât și să muncească cot la cot cu cele care au deja un istoric bogat de proiecte realizate la Brașov Heroes.

Fundația Comunitară Brașov își dorește să lucreze cu echipe de oameni pasionați de munca în comunitate, care sunt dispuși să investească timp, efort și idei în rezolvarea problemelor la firul ierbii. Puteți cunoaște echipa Fundației la o cafea și o vorbă despre comunitate, marți, 4 aprilie, la Ma Cocotte, strada Nicopole 34 A, unde vă vor povesti despre dorințele și prioritățile pentru această ediție aniversară a Brașov Heroes. 

Citeste și:  Târg de carte second-hand pentru copii și părinți, sâmbătă, la Centrul Cultural Apollonia din Brașov

Proiecte cu pasiune

Proiectele pe care le caută se uită la nevoi din comunitatea brașoveană din social, educație, artă și cultură, integrarea refugiaților ucraineni, prioritizând proiectele care generează și cresc micro-comunități de oameni implicați. Proiectele se pot depune accesând link-ul: https://forms.gle/ajboA3wScbDY6gxE7 până pe data de 14 aprilie 2023.

Pe site-ul și pe pagina de facebook Brașov Heroes găsiți detalii despre criteriile de eligibilitate și procesul de jurizare.

Despre Fundația Comunitară Brașov

Fundația Comunitară Brașov are misiunea de a crea punți între nevoile și resursele locale și de a acționa ca un catalizator pentru o comunitate mai unită, mai generoasă și mai solidară.

În activitatea de 9 ani, a finanțat și a mentorat 250 de proiecte comunitare și a acordat un buget de 4.588.925de lei prin mobilizarea celor 93 de donatori corporate, a celor peste 11.730 de donatori individuali și a persoanelor resursă din comunitate.

Citeste și:  74 de proiecte culturale în etapa finală pentru cele 6 milioane de lei alocate de Primăria Brașov prin Ghidul de finanțare

Fundația Comunitară Brașov este parte dintr-o mișcare națională, alături de alte 18 fundații comunitare din țară. Detalii despre mișcarea de fundații comunitare, puteți găsi, accesând: https://ffcr.ro/fundatii-comunitare/

Pentru mai multe detalii despre programele fundației, vizitați www.fundatiacomunitarabrasov.ro

În cele 9 ediții Brașov Heroes organizate până acum, s-au strâns fonduri și s-au acordat finanțări în valoare de 1.218.157 de lei pentru 100 de proiecte locale din ariile: social, educație, cultură, protecția animalelor și a mediului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.