Avanpremieră! „Uncharted”, cu Tom Holland și Mark Wahlberg, rulează astăzi, la Cinema City din AFI Brașov

„Uncharted”, cu Tom Holland și Mark Wahlberg, rulează astăzi, 18 februarie 2022, în Avanpremieră, la Cinema City din AFI Brașov. Filmul poate fi văzut la Brașov, în doua variante: format 2D sau 4DX.

Pentru milioane de jucători de PlayStation, Nathan Drake şi Victor “Sully” Sullivan sunt personaje favorite ale căror poveşti au fost trăite de aceştia prin intermediul consolelor în seria de jocuri video “Uncharted”. 

Cinefilii vor vedea astfel pentru prima dată cum cei doi îşi unesc forţele şi cum tânărul Nathan Drake devine renumitul vânător de comori. Descurcăreţul Drake, interpretat de Tom Holland este recrutat de experimentatul vânător de comori Victor “Sully” Sullivan (Mark Wahlberg) pentru a recupera o avere adunată de Ferdinand Magellan şi pierdută cu 500 de ani în urmă de Casa Moncada. Ceea ce începe ca o tâlhărie devine o cursă contracronometru în jurul globului pentru a ajunge la comoară înaintea crudului Santiago Moncada (Antonio Banderas), care crede că el şi familia lui sunt moştenitorii de drept ai acesteia.

Citeste și:  Italia, lasă-te surprinsă de România! | Ministerul Turismului derulează o nouă campanie outdoor de promovare a turismului, de această dată în Roma și Milano

Dacă Nate şi Sully reuşesc să descifreze indiciile şi să rezolve unul din cele mai vechi mistere ale lumii, vor găsi o comoară de 5 miliarde de dolari şi poate pe fratele lui Nate, dispărut de mult timp, dar numai dacă pot învăţa să lucreze împreună.

Pentru REZERVĂRI ȘI BILETE – CLICK AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.