Bărbat, evacuat din locuință de poliție, după ce și-a bătut soția

La data de 22 septembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Brașov au emis ordin de protecție provizoriu față de un bărbat, în vârstă de 27 ani. 

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că la data de 22 septembrie a.c., în jurul orei 21.00, bărbatul ar fi agresat-o fizic pe soția sa, în timp ce se deplasau către locuința de reședință din mun. Brașov. 

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat că există risc iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză, totodată, s-a dispus măsura evacuării temporare a acestuia din locuință și păstrarea unei distanțe de minimum 200 de metri față de persoana vătămată și membrii familiei acesteia. 

Citeste și:  Tinerii brașoveni și-au testat abilitățile de protecție civilă la concursul "Cu viața mea apăr viața"

De asemenea, a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.