Blat la CJ Brașov: Câștigătorii examenului din decembrie 2019, pentru ocuparea posturilor de director adjunct la DGASPC

Un concurs măsluit de Consiliul Județean Brașov, pentru ocuparea a două funcții de director general agjunct la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov a fost demascat de membrii ASUM.

Potrivit asociației, astăzi, la DGASPC Brașov a fost pregătit concursul din 19 decembrie, pe care îl vor câștiga Dan Suciu și Pascu Lucian. La întâlnirea de azi, au fost stabilite subiectele și toate detaliile tehnice, pentru ca cei doi candidați să obțină posturile care le sunt dedicate, după cum susțin membrii ASUM.
„Întâlnire de „taină” la Protecția Copilului Brașov? La întâlnirea care ar fi avut loc astăzi a participat directorul general Julieta Gârbacea, fostul director general Dan Suciu și Adelina Văsioiu, șefa Direcției de Sănătate și Asistență Medicală din cadrul Consiliului Județean Brașov. Noi credeam că s-au întânit să dezbată cazul tânărului abuzat fizic la centrul de plasament din comuna Dacia!

Citeste și:  Raliul Harghitei powered by Toyota deschide sezonul național de raliuri pentru al doilea an consecutiv

Se pare că tema întânirii, conform unor surse de bine, ar fi fost pregătirile pentru concursul din luna Decembrie 2019. Amintim că în luna decembrie, Protecția Copilului și Consiliul Județean Brașov organizează un concurs pentru ocuparea a două funcții de Director General Adjunct în cadrul Protecției Copilului. Așa, să fie! Extrem de interesant! Bibliografia și subiectele concursului se pare că sunt făcute, în urma consultărilor, de către actualul director general și șefa Direcției de Sănătate și Asistență Medicală din cadrul Consiliului Județean Brașov.

Tot sursele ne indică și câștigătorii concursului, respectiv fostul director Dan Suciu și Lucian Pascu. Amândoi sunt angajații Consiliului Județean Brașov în cadrul Direcției de Sănătate și Asistență Medicală condus de Adelina Vasioiu. Lucian Pascu a venit pe „mână” scurtă de la Primăria Săcele(city manager) la Consiliul Județean Brașov iar de aici, prin delegare de atribuții, ocupă funcția de director tehnic-administrativ la Protecția Copilului. Foarte interesant!

Citeste și:  Piețele volante revin în cartierele Brașovului

În aceste condiții, dacă se confirmă zicerea, noi îndrăznim să anunțăm și câștigătorii, în urma concursului bineînțeles nu altfel. Dan Suciu și Pascu Lucian! Este un pronostic cu marjă de eroare!”, au scris membrii ASUM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.