Braşov: 403 candidaţi pentru 10 posturi de poliţişti

Pe cele 10 posturi vacante scoase la concurs, în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov s-au înscris 403 candidaţi.

Înscrierile s-au încheiat marţi, iar posturile scoase la concurs sunt de ofiţeri în mai multe structuri: 4 la Serviciul Criminalistică, 1 în marketing şi achiziţii publice, 1 în Investigarea criminalităţii în mediul de afaceri, 1 în structura de securitate, 1 la Rutieră, în Braşov, 1 în Ordine Publică la Victoria, precum şi 1 post în structura Expertize şi constatări tehnico-ştiiţifice, specialist psiholog.

Posturile sunt cu încadrare directă şi cea mai mare concurenţă a fost pentru postul de marketing şi achiziţii publice: 112 candidaţi pentru postul scos la concurs, potrivit purtătorului de cuvânt IPJ Braşov, Alina Ivan.

Citeste și:  Propunere în Senat: Posibilitatea elevilor de a susține din nou probele de Bacalaureat pentru mărirea notelor

Cei mai puţini candidaţi sunt pentru postul de psiholog, respectiv doar trei candidaţi.

Candidaţii vor trebui să treacă prin mai multe etape de selecţie, printre care evaluarea psihologică şi evaluarea medicală, apoi vor susţine proba scrisă în data de 30 martie. În aceeaşi zi se afişează şi rezultatele. Eventuale contestaţii se depun în următoarea zi, iar rezultatele finale vor fi afişate în data de 2 aprilie.

Şi în judeţul Alba concurenţa este uriaşă, respectiv 219 candidaţi pe şase locuri.

La Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba sunt scoase la concurs şapte posturi, prin încadrare directă, iar pentru şase dintre acestea înscrierile s-au încheiat tot marţi.

Citeste și:  Brățările electronice menite prevenirii abuzurilor domestice vor fi implementate în Brașov, precum și în alte 36 de județe

Cea mai mare concurenţă, de 112 pe un loc, este pentru funcţia de ofiţer în cadrul Serviciului Resurse Umane. Alte 117 persoane s-au înscris pentru unul dintre cele 5 posturi vacante de ofiţeri la Serviciului Criminalistic, Compartiment Centrul Teritorial de Examinare IT

Potrivit reprezenţilor instituţiei, pentru încă un post vacant de muncitor calificat înscrierile se vor încheia în data de 30 ianuarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.