Braşov: Soţ şi soţie, drogați la volan

Un cuplu de tineri din Braşov s-au ales cu dosare penale pentru conducere a unui vehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive, cei doi fiind depistaţi în trafic, la volan, de poliţişti, la diferenţă de câteva ore, a informat joi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov.

„La data de 6 august, în jurul orelor 15,30, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Braşov au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 33 ani, din municipiul Braşov, care a condus un autoturism (…), în timp ce se afla sub influenţa substanţelor psihoactive, pasager în autovehicul fiind şi soţia acestuia, în vârstă de 26 ani. Procedându-se la testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv. În consecinţă, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii prezenţei în corp a unor substanţe psihoactive. (…) La aceeaşi dată, în jurul orelor 19,40, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Braşov au oprit în trafic, pentru control, o femeie, în vârstă de 26 ani, care a condus un autoturism (…), ulterior aceasta fiind identificată ca soţia bărbatului în vârstă de 33 ani (…) Conducătoarea auto a refuzat testarea cu aparatul DrugTest, totodată, refuzând să fie condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice (…)”, conform sursei citate.

Citeste și:  MDLPA: Noi investiții în infrastructura medicală, culturală, juridică și sportivă

În cazul ambilor soţi s-au întocmit dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, instrumentate sub coordonarea unităţii de parchet competente, a mai menţionat sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.