Brașovean cercetat pentru infracțiuni la regimul sivic

Săptămâna trecută, polițiștii din cadrul Politiei Stațiunii Predeal, au fost sesizați prin apel direct, de către un reprezentant legal al districtului RPLP Kronstadt RA Brașov, cu privire la faptul că a depistat o persoană, care sustrage material lemnos din zona forestieră Timișul de Jos.

Echipajul de ordine și siguranță publică s-a deplasat în zona indicată, ocazie cu care a identificat un bărbat, în vârstă de 36 de ani.

Din verificările efectuate, a rezultat faptul că bărbatul ar fi sustras material lemnos din fondul forestier, materialul lemnos rezultat în urma tăierii nefiind identificat la fața locului.  

In cauza au fost intocmite documente pentru săvârșirea infracțiunilor de “tăierea fără drept de arbori din fondul forestier, indiferent de forma de propietate” și ” furtul de arbori doborâți sau rupți de fenomene naturale ori de arbori care au fost tăiați ori scoți din rădăcini și al oricaror alte produse specifice ale fondului forestier național”, fapte prevăzute și pedepsite de legislația silvică, urmând a fi efectuate cercetări, în care se va propune soluție legală la finalizare.

Citeste și:  Ministerul Educaţiei a stabilit datele pentru simularea Evaluării Naţionale şi a probelor scrise ale Bacalaureatului 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.