Brașovean reţinut după ce a furat de două ori în decurs de o oră dintr-un magazin din oraș

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 1 Poliție efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt”.

„Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că, la data de 08 iunie 2022, în jurul orei 14.00, un bărbat, în vârstă de 32 ani, din județul Brașov, ar fi sustras din interiorul unei societăți comerciale din municipiul Brașov, mai multe produse, pe care le-ar fi trecut de linia caselor de marcat, fără a achita contravaloarea acestora, fiind observat de către o angajată a societății, ulterior părăsind incinta societății în cauză”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, comisar Alina-Maria Ivan.

Ulterior, în jurul orei 15.00, bărbatul ar fi revenit în interiorul societății comerciale, de unde ar fi sustras alte bunuri, trecând de casa de marcat fără a achita contravaloarea produselor, moment în care a fost interceptat de către agenții de securitate.

Citeste și:  România a câștigat Campionatul Mondial de robotică din Houston, Statele Unite

Prejudiciul cauzat este de peste 1.900 de lei, acesta fiind recuperat în totalitate.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Foto. Imagine cu caracter ilustrativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.