Brașovean rupt în bătaie la Oktoberfest sub ochii jandarmilor și ai firmei de pază

Incident duminică seară în spațiul de desfășurare al Oktoberfest: Un tânăr a fost bătut cu bestialitate de câțiva țigani, care au încercat să-i fure lucrurile pe care acesta le avea asupra lui.

Scena a fost observată de mai mulți trecători, jandarmi și personalul de pază și protecție angajat pentru a apăra incinta festivalului. Nimeni însă nu a intervenit.

Tânărul, care nu era băut, a fost scos din mâinile agresorilor de mai mulți participanți la festival, care revoltați de pasivitatea jndarmilor și a personalului de paza și protecție au intervenit să-l salveze pe bărbatul agresat. Agresorii s-au făcut nevăzuți.

Victima a primit îngrijiri medicale. În tot acest timp nimeni nu a plecat să-i caute pe agresori. Jandarmii s-au întins la povești cu martorii oculari, iar personalul firmei de pază și protecție a afirmat: „Mi se rupe p…, câtă vreme nu s-a întâmplat în cort nu este treaba mea”.
Tânărul agresat a fost scăldat într-o baltă de sânge, motiv pentru care pozele nu pot fi publicate. Vă vrezentăm însă poze cu jandarmii la câteva minute după incident.
Dacă cineva i-a recunoscut și-i va da în primire autorităților, vor fi prinși, dacă nu, nu vor fi identificați niciodată.

Jandarmii nu au făcut nimic, iar personalul firmei de pază și protecție a răsuflat ușurat pentru că nu s-a petrecut scena în cort.
Musafirii Oktoberfestului i-au înfierat printre dinți pe cei însărcinați cu ordinea publică: „Au stat pasivi și au privit cum îl omoară”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.