Brașoveanca Ana Negoiță este Anapedia! Printre cei mai apreciați bloggeri de călătorie

Are în palmares 4 continente, 46 de țări vizitate, peste 450.000 de mii de kilometri parcurși și sute de mii de fotografii capturate prin toată lumea. Brașoveanca Ana Negoiță este Anapedia, fata cu părul roșu care și-a îndeplinit visul de a explora lumea, iar acum îi ajută și pe ceilalți. A muncit enorm, iar în prezent, Anapedia este printre din cei mai cunoscuți bloggeri de călătorie din România.

Încă din copilarie, Ana Negoiță a fost pasionată de lectură. Povestește că se cufunda în fotoliu și imaginația începea să țeasă pe firul roșu al romanelor pe care le citea. Vedea lumea prin descrierea marilor scriitori, dar parcă totuși o privea altfel, exact așa cum și-o imagina. Visa că este acolo! Timpul a trecut, iar Ana a crescut. Și-a luat inima în dinți, a renunțat la clasicul serviciu de 8 ore și a decis să aleagă turismul ca „normă întreagă”.

Citeste și:  Primăria Brașov amenajează peste 80 de locuri de parcare pentru cei care accesează serviciile instituției

Calatoriile nu sunt doar un mijloc de relaxare. Acestea ajută să te deconectezi de rutina zilnică, să devii mai inteligent, sa înțelegi mai bine alte culturi ale lumii, dar și să descoperi preparate incredibile. Explorând lumea, vei cunoaște oameni noi și îți vei umple cufărul cu amintiri pentru tot restul vieții.

În viața de zi cu zi, omul se plimbă cu mașina sau cu autobuzul. Anapedia se plimbă de multe ori cu balonul cu aer cald sau călare pe cămilă. Cum simți aceste experiențe inedite? Care este senzația pe care o trăiești?

Senzația este de copil care descoperă lumea. Pentru mine lumea este un imens parc de distracții, iar eu sunt acel copil entuziasmat care descoperă și se distrează (cel mai important lucru). În acele momente când trăiesc la cote maxime, am sufletul plin de bucurie și de recunoștință. Sunt cel mai bogat om din lume, pentru că am amintiri, pentru că am prieteni pe toate continentele, iar râsul este cea mai bună terapie a mea.

Citeste și:  Peste 100 de milioane de lei pentru reabilitarea spitalului din Rupea

Nu întâmplător nișele mele de travel sunt “off the beaten path” și “destinații inedite”. Căci, cea mai mare satisfacție a mea este să văd cum oamenii care merg cu mine în călătorii își depășesc limitele și trăiesc experiențe sau ajung în locuri la care nici nu îndrăzneau să viseze vreodată. Văd lumea din altă perspectivă, pentru că ajung să ia contact cu alte civilizații, schimbă mentalități și devin mai permisivi. Glumesc mereu cu prietenii mei spunând că nu sunt un om de canapea.

Citește continuarea interviului pe SuperTu.ro, aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.