Brașoveanul Eduard David, director Unitate Operațiuni Rețea Transilvania Sud, premiat la Gala InvesTenergy

Brașoveanul Eduard David, specialist în cadrul Distribuție Energie Electrică România (DEER), fiind director Unitate Operațiuni Rețea Transilvania Sud, a fost premiat recent la Gala InvesTenergy, pentru profesionalism, dedicare și performanță.

“Un specialist devotat profesiei, un extraordinar coordonator, având abilități excelente de comunicare, dar și un simț al umorului bine dezvoltat. Un leader activ, întotdeauna alături de echipa sa”. Astfel îl descriu colegii pe Eduard David, notează investenergy.ro.

 

Potrivit sursei citate, Eduard David s-a născut și a crescut în locuința de servire operativă a unei stații de înaltă tensiune din județul Brașov. S-a considerat dintotdeauna aparținător „în totalitate” al Sistemului Energetic Național, cariera în domeniul energetic fiindu-i oarecum predestinată.

Citeste și:  Elevii din Ploiești blocați în gara din Buda în timpul călătoriei către Brașov în „Săptămâna Verde”

În anul 1995 s-a angajat în cadrul Societății de Distribuție și Furnizare a Energiei Electrice Brașov (SDFEE BV), devenid astfel, la 20 de ani, cel mai tânăr șef de tură într-o stație electrică de 110/20 kV. După absolvirea în anul 1998 a Facultății de Electrotehnică din cadrul Universității “Transilvania” din Brașov și obținerea diplomei de Inginer în profilul electric, ascensiunea sa profesională a fost constantă, ocupând de-a lungul anilor diferite funcții de conducere, atât în cadrul Sucursalei Brașov, a Filialei de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Sud, cât și în cadrul altor entități ale grupului Electrica sau din zona privată.

În parcursul profesional a avut ocazia să coordoneze echipe de până la 1500 de persoane, iar scopul său a fost acela de a fi un leader activ, întotdeauna alături de echipa sa.

Citeste și:  Human Mobile Devices a dezvăluit prima sa gamă de smartphone-uri sub brand propriu: HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ și HMD Pulse

Începând cu luna septembrie 2021, David Eduard Antal ocupă funcția de Director Unitate Operațiuni Rețea Transilvania Sud în cadrul Distribuție Energie Electrică Romania (DEER).

Sursa, investenergy.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.