Brașoveanul Nicu Văduva, start în FRF Football Academies 2022

Managerul ACS Kids Tâmpa Brașov, Nicu Văduva, a participat, zilele trecute, la primul modul al FRF Football Academies, un program intensiv de pregătire dedicat managerilor de academii din țară.

„A fost o experiență inedită pentru mine și pentru colegii mei de curs. Este o inițiativă binevenită, prin care putem învăța foarte multe lucruri de la experți în domeniu, ce ne vor ajuta foarte mult pe viitor. Abia aștept să vină ziua următorului modul și să văd ce vom mai studia. Sunt sigur că programul FRF Football Academies își va arăta roadele și că vom face fotbalul românesc mai competitiv, începând de la nivel de copii și juniori și până la seniori”, a declarat Nicu Văduva (foto rândul de jos, lângă Lucian Sânmărtean).

Citeste și:  Performanțe de excepție pentru juniorii Clubului Sportiv Dinamo București - Centrul Sportiv Brașov, la Campionatele Naționale de Copii și Juniori

Programul FRF Football Academies are 6 module (câte un modul la 2 luni) și se va finaliza în decembrie. Participanții la proiect vor avea ca teme abordate profilul unui director de academie, planificarea strategică, filozofie de joc, identificarea talentelor și selecția, managementul staff-ului, dezvoltarea individuală, tranziția spre prima echipă, randamentul investițiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.