Braşovenii sunt aşteptaţi să-şi ridice tichetele valorice din cadrul Campaniei „Dar din suflet pentru seniori” cu ocazia Sărbătorilor Pascale

Până pe 29 aprilie se derulează Campania „Dar din suflet pentru seniori” cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Potrivit reprezentantilor Direcției de Asistență Socială Brașov, până în prezent au intrat în posesia tichetelor valorice 1230 de beneficiari, iar în Campania precedentă, derulată cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, și-au revendicat tichetele valorice un număr de aproximativ 1700 de beneficiari.

Persoanele îndreptățite sunt pensionarii cu domiciliul stabil în municipiul Brașov, cu vârsta de minim 63 ani femeile și minim 65 ani bărbații, care împlinesc această vârstă până în data de 31.12.2021 inclusiv și a căror pensie este de până la 1000 lei inclusiv.  

În cadrul campaniei, se acordă 10 tichete sociale în valoare de 10 lei (valoare totală 100 lei) și pot fi utilizate exclusiv pentru achiziționarea de produse alimentare.

Citeste și:  Brașovean înșelat prin Metoda Accidentul „de fiul său, Dan”

Cererea trebuie să fie însoțită de următoarele documente:

-actul de identitate (CI sau BI) în original și copie;

-cupon de pensie pentru luna anterioară sau luna solicitării, în original și copie;

-împuternicire olografă în cazul persoanelor vârstnice nedeplasabile;

-actul de identitate al împuternicitului, când este cazul, în original și copie;

Actele menționate mai sus sunt obligatorii, neprezentarea unuia dintre acestea conducând la imposibilitatea acordării tichetelor sociale.

Documentele de identitate și cupoanele de pensie trebuie prezentate atât în original, cât și în copie.

Distribuirea tichetelor sociale se face, la sediul Direcției de Asistență Socială Brașov, din str. Panselelor, nr. 23, după următorul program:

Citeste și:  Număr magic pentru juniorii de U15: 7 meciuri, 7 victorii, 7 goluri în meciul 7 din Liga Elitelor

– luni, marți, miercuri și vineri 08.30-15.00 (pauză pentru dezinfecție 11.30-12.00)

– joi 08.30-17.00 ( pauze pentru dezinfecție 11.30-12.00 și 14.30-15.00).

De asemenea, pentru a reduce timpul de așteptare, persoanele interesate pot opta pentru programare online accesând site-ul www.dasbv.rohttps://dasbrasov.programero.ro/-secțiunea programări on line/fă-ți o programare/tichet social pentru vârstnici.

Pentru relații suplimentare ne puteți contacta la nr. de telefon 0368-469995, pe adresa de email dasbv@dasbv.ro sau la sediul Direcției de Asistență Socială Brașov, din str. Panselelor, nr. 23.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.