Brigada 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa” alături de copiii cu autism

Echipa Brigăzii 2 Vânători de Munte ”Sarmizegetusa”, formată din 14 militari, participă la evenimentul caritabil ” Autism 24 h Marea Neagră” organizat de Asociația Centrul de Autism Marea Neagră. Evenimentul are loc în perioada 4-5 septembrie în localitatea Mamaia, din județul Constanța.

Obiectivul vânătorilor de munte este de a sprijini proiectele din întreaga țară, dedicate copiilor cu nevoi speciale. Aceștia și-au propus să alerge cât mai mulți kilometri în decursul celor 24 de ore, susținând astfel cele 12 proiecte promovate de organizatori. Kilometrii alergați de militarii brașoveni se vor transforma în ședințe de tratament pentru acești copii.

„Alergăm 24 h pentru ei, pentru speranță, pentru mai puțină durere, pentru viitor și pentru o viață mai bună.”, au scris aceștia pe pagina de Facebook.

Prin participarea la această activitate, purtătorii beretei verzi omagiază și cei 105 ani de la înfințarea trupelor de vânători de munte.

Citeste și:  Adaptarea ofertei educaționale și de formare cu cererea de pe piața muncii, facilitată prin platforma ReCONECT

Evenimentul poate fi urmărit, aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.