Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți se va desfăşura în 65 de locaţii, inclusiv la Brașov

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți organizată de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă se va desfăşura, în data de 14 octombrie 2022.

Evenimentul se va organiza în 65 de locații, la nivelul tuturor agențiilor județene și Agenției Municipale pentru Ocuparea Forței de Muncă București. Locațiile de desfășurare a bursei atât în București, cât și în țară se regăsesc pe site-ul www.anofm.ro.

Numărul estimativ al locurilor de muncă oferite de angajatori, precum și alte detalii, vor fi anunțate în timp util, de aceea, recomandăm persoanelor interesate să urmărească site-ul (www.anofm.ro) și pagina de facebook (https://www.facebook.com/fiiinformat/) ale Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă.

Citeste și:  Brașovenii au parte de prețuri speciale, la prima ediție a Festivalului Massif din Poiana Brașov

Bursa este destinată absolvenților, dar orice persoană aflată în căutarea unui loc de muncă poate participa, indiferent de vârstă și de calificarea profesională. Angajatorii care doresc să participe la acest eveniment, sunt așteptați să contacteze agențiile pentru ocuparea forței de muncă pentru a anunța locurile vacante disponibile. Datele de contact pot fi vizualizate la pagina www.anofm.ro la secțiunea Contact/Contact AJOFM.

Reamintim că participarea este gratuită atât pentru angajatori, cât și pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.