Campionatul Promo Rally reintră în linie dreaptă

După o vacanță binemeritată, proiectul Promo Racing powered by WRT Parts & TELL Security Systems susținut de Auto Chelu și Dinamic 92 revine în atenția sportivilor amatori cu ultimele două etape ale sezonului 2021 – 2022.

Duminică, 30 Ianuarie, penultima etapă a campionatului se va desfășura pe tradiționalul traseu din nordul Brașovului, în cartierul Bartolomeu. Organizatorii au o singură certitudine privind etapa, anume redesenarea traseului de concurs.

Incertitudinea însă, planează asupra stării meteo. Prognoza pentru ultima săptămână a lunii ianuarie conține deocamdată doar temperaturi scăzute fără precipitații majore. Dată fiind prognoza, ne putem aștepta ca etapa să se desfășoare, în premieră pentru acest sezon, pe o suprafață de rulare acoperită cu zăpadă și gheață. Acest lucru va crește spectaculozitatea întrecerii și va selecta capacitatea participanților de a se adapta la condițiile de aderență scăzută.

Citeste și:  Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă remarcabilă în Arabia Saudită

O altă incertitudine, una majoră pentru organizatori, rămâne apetitul relativ scăzut al tinerilor posesori de autoturisme pentru acest gen de curse. Dacă la etapa precedentă, numărul scăzut de participanți s-a explicat oarecum prin luna ”cadourilor”, la etapa din ianuarie organizatorii speră să vor veni la start toți cei care au ”stat” în perioada sărbătorilor de iarnă.

Documente Promo Rally – 30 Ianuarie 2022:

Program Promo Rally – 30 Ianuarie 2022:

  • Verificări tehnice: 08:30 – 09:30
  • Recunoaștere – PE JOS: 08:30 – 09:30
  • Antrenament: 09:30 – 11:20
  • Concurs 1: 11:20 – 13:10
  • Concurs 2: 13:10 – 15:00
  • Concurs 3: 15:00 – 16:50
  • Festivitatea de premiere: 17:15

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.