Campionul Tony Migliozzi vine la Braşov să câștige un nou titlu la Campionatul Mondial de alergare

Americanul Tony Migliozzi, dublu campion al competiţiei, este unul dintre cei mai importanţi atleţi care va lua startul la Campionatul Mondial de alergare de 50 km de la Braşov, din data de 1 septembrie, potrivit unui comunicat remis Brașov Știri.

La competiţia organizată de IAU (Organizaţia Internaţională de Ultra-alergare), împreună cu Federaţia Română de Atletism şi cu sprijinul Primăriei Municipiului Braşov, vor participa sportivi din 31 de ţări reprezentând toate continentele.

Născut pe 21 iunie 1989, în North Canton (Ohio) atletul american este dublu campion mondial în această competiţie, cucerind aurul în 2015 şi în 2016, de fiecare dată întrecerea fiind organizată la Doha, în Qatar.

Citeste și:  Clubul Kids Tâmpa, pe podium, la Circuitul Internațional Olympic Grand Prix Vasas Kupa Budapesta

„Sunt onorat să reprezint din nou Statele Unite ale Americii în această competiţie şi mă gândesc cu emoţie că am şansa de a cuceri pentru a treia oară titlul de campion mondial”, a declarat sportivul american în vârstă de 30 de ani.

Tony Migliozzi concurează pentru SUA şi în curse de 5.000 m, 10.000 m, semimaraton şi maraton, iar remarcabile sunt locurile ocupate de el la Maratonul de la Chicago din 2015 (locul 6) şi 2016 (locul 5).

În 2016, Tony Migliozzi a fost declarat ultra-alergătorul anului în Statele Unite ale Americii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.