Caravana Metropolis – cinema în aer liber ajunge la Râșnov, între 21 – 23 iulie

„Caravana Metropolis- cinema în aer liber” ajunge, la Râșnov, în Piața Unirii, în perioada 21 – 23 iulie. Intrarea la proiecții este liberă în limita locurilor disponibile.

Program:

21 iulie – Iluzii pierdute / Illusions perdues (Franța, Belgia, 2021, r. Xavier Giannoli, cu: Benjamin Voisin, Cécile De France, Vincent Lacoste, Xavier Dolan. Detalii: N15, dramă, 149 min. Nominalizat la Festivalul de Film de la Veneția și la Premiile Goya pentru Cel mai bun film și câștigător al Premiului César pentru Cea mai bună imagine, Cel mai bun decor și Cel mai bun scenariu adaptat).

22 iulie – Triunghiul tristeții / Triangle of sadness (Suedia, Marea Britanie, SUA, Franța, Grecia, r: Ruben Östlund, cu: Harris Dickinson, Charlbi Dean, Dolly De Leon, Zlatko Buric, Iris Berben. Detalii: AP 12, dramă, 150 min. Nominalizat la Oscar pentru Cel mai bun film, Cel mai bun scenariu și Cea mai bună regie, la Premiile BAFTA pentru Cel mai bun scenariu și la Globurile de aur pentru Cel mai bun film – comedie sau musical).

23 iulie – Jucărie nouă / Le nouveau jouet (Franța, 2022, r. James Huth, cu: Jamel Debbouze, Daniel Auteuil, Alice Belaïdi, Simon Faliu, Anna Cervinka. Detalii: AG, comedie, 112 min.).

„Caravana Metropolis- cinema în aer liber” este organizat de Asociația Culturală Metropolis, membru în rețeaua Europa Cinemas. Proiect finanțat de Consiliul Județean Brașov. Co-finanțat de Centrul Național al Cinematografiei. În parteneriat cu Casa de Cultură a Municipiului Făgăraș și cu Primăria orașului Râșnov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.