Cârnați mucegăiți și mâncare expirată, oferta unui restaurant de fițe din centrul Brașovului! FOTO

Cârnați mucegăiți, mâncare expirată, produse cu modificări organoleptice și o mizerie de nedescris, asta au găsit comisarii CRPC Brașov într-unul dintre localurile de fițe din centrul orașului. Controlul a fost efectuat pe 21 decembrie 2020, iar în urma constatărilor făcute comisarii de la Protecția consumatorului l-au invitat pe administratorul firmei la discuții pentru clarificarea situației localului.

Totodată, conducerea firmei a fost somată să distrugă produsele expirate. Potrivit șefului CRPC Brașov, reprezentantul firmei a refuzat să dea curs invitației comisarilor, iar la măsura de distrugere a produselor expirate, patronul firmei a prezentat un certificat prin care se atesta că procedura a fost îndeplinită, la un agent neautorizat pentru astfel de operațiuni. „Nu avem nicio garanție că acele produse chiar au fost distruse și nu au fost în continuare servite clienților.

Citeste și:  Artistul fenomen al momentului, Burna Boy, vine în premieră în România la Untold

Distrugerea lor trebuie făcută într-o unitate autorizată, în caz contrar, certificatul nu are nicio valabilitate. Cât despre refuzul de a se prezenta la sediul CRPC, reprezentantul firmei susține, în mod fals, că a dat curs invitației, dar că la sediul instituției noastre nu era nimeni, Nimic mai fals și vom demonstra acest lucru.

Vom depune o plângere penală în instanță, pentru inducerea in eroare a organelor de control. Totodată s-ar putea ajunge la închiderea temporară a activității localului până la un an”, ne-a declarat Sorin Susanu, seful CRPC Brașov.

Restaurantul la care s-au găsit neregulile a fost amendat cu 30.000 de lei, pentru toate neregulile găsite de comisarii brașoveni.

Citeste și:  Dino Parc Râșnov și Tedi îi invită pe copii la Festivalul Veseliei

3 thoughts on “Cârnați mucegăiți și mâncare expirată, oferta unui restaurant de fițe din centrul Brașovului! FOTO

  1. REPREZENTANT AUTORIZAT SA SPUNA CORECT NUMELE REAL AL RESTAURANTULUI SI AL CELUI VINOVAT !!?…
    NUMAI ASA SE POATE REZOLVA EFICIENTA CONTROLULUI !!?…precum si REALITATEA !!?…
    RESTUL VORBE….SI ATAT !!?…
    IN VIITOR TREBUIE CRESCUTA CALITATEA VIETII PRIN SPORIREA CONTROALELOR ADEVARATE DE CATRE SPECIALISTI SI EXPERTI IN DOMENIU !!?…
    ACEASTA TREBUIE SA FIE O CERINTA SI CONDUITA A UNUI FUNCTIONAR PUBLIC !!?…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.