Casa din Viscri a Regelui Charles al III-lea al Marii Britanii își deschide larg porțile pentru vizitatori

Casa din Viscri a Regelui Charles al III-lea al Marii Britanii își deschide larg porțile pentru vizitatori. Este vorba despre o gospodărie țărănească veche, construită în jurul anului 1875. Sătenii sunt foarte atașați și recunoscători față de actualul rege.

Gospodăria din județul Brașov este deschisă pentru vizitare de marți până duminică, de la ora 10:00 la ora 19:00. În timpul vizitei, turiștii se pot relaxa, servind o cafea și câteva produse tradiționale.

“Casa se poate vizita. Oaspeții care ajungeau în Viscri aveau o dilemă crezând că biserica fortificată este casa Prințului. Acuma pot să și viziteze gospodăria simplă pe care Regele Charles o deține în Viscri și care este chiar la intrarea în sat și este o casă tradițională săsească. Comunitatea din Viscri s-a îngrijit și a amenajat-o astfel încât să poată fi vizitată ca un muzeu”, a precizat pentru Radio România Brașov Fm, managerul destinației de ecoturism Colinele Transilvaniei, Cristina Iliescu.

Citeste și:  Campania "Dar din suflet pentru seniori" de Paște: 6.550 de tichete deja distribuite! 12.776 de brașoveni eligibili sunt așteptați la Direcția de Asistență Socială până pe 30 aprilie

Se plătește un bilet la intrare, iar veniturile generate se folosesc pentru proiectele Fundației Regelui și pentru alte proiecte în Viscri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.