Casa Județeană de Pensii Brașov a început distribuirea biletelor pentru bazele de tratament, cu plecare în aprilie 2022

Casa Județeană de Pensii Brașov informează pensionarii și a asigurații care au depus cereri de acordare a unui bilet de tratament pentru luna aprilie 2022 că instituția a început distribuirea biletelor de tratament pentru seria 3 a anului 2022, cu data de plecare in stațiune cu începere din 08.04.2022.

Casa Județeană de Pensii Brașov a primit pentru această serie bilete de tratament atât în stațiunile în care Casa Națională de Pensii Publice deține baze proprii de tratament, cât și în cele pentru care s-au încheiat contracte de furnizorii de servicii.

Astfel, pentru seria 3 anului 2022, Casa Județeană de Pensii Brașov a primit în vederea distribuirii 97 bilete de tratament, din care, 49 de bilete au fost alocate în mod automat pe baza cererilor depuse de către persoanele interesate, 48 de bilete rămânând disponibile în stațiuni precum 1 Mai, Amara, Bala, Buziaș, Geoagiu Băi, Govora, Ocna Șugatag, Pucioasa, Sărata Monteoru.

Citeste și:  Dino Parc Râșnov și Tedi îi invită pe copii la Festivalul Veseliei

Persoanele aflate pe listele de repartiție sunt invitate să iși ridice biletul de tratament până în data de 01.04.2022.

La ridicarea biletului de tratament balnear, titularul acestuia va prezenta cuponul de pensie din luna martie 2022.

Atenționăm doritorii de bilete de tratament că în ultima zi din lună respectiv in data de 31.03.2022, Compartimentul Bilete de Tratament nu are program cu publicul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.