Castelul Bran, printre obiectivele turistice care vor fi promovate cu ocazia Conferinţei Plenipotenţiarilor Uniunii Internaţionale a Telecomunicaţiilor

Castelul Bran se află printre obiectivele turistice care vor fi promovate cu ocazia Conferinţei Plenipotenţiarilor Uniunii Internaţionale a Telecomunicaţiilor (UIT), care se va desfăşura, începând de luni, la Bucureşti, potrivit unui comunicat al Ministerului Antreprenoriatului și Turismului (MAT).

Instituția de resort va asigura delegațiilor, pe tot parcursul conferinței, materiale de prezentare a destinației turistice România, care vor cuprinde informații despre obiective unicat, cum ar fi, spre exemplu, Salina Turda. Suplimentar.

„Începând de săptămâna viitoare, România va fi gazda a peste 3.000 de invitaţi de rang înalt din întreaga lume, o oportunitate deosebită pentru noi de a ne promova ţara ca destinaţie turistică! Totul se datorează desfăşurării, la Bucureşti, a Conferinţei Plenipotenţiarilor UIT. Suntem onoraţi să fim, astfel, parteneri în cadrul unui eveniment de o asemenea anvergură şi ne dorim ca prin cele trei infotripuri pe care le vom organiza pentru delegaţiile străine să punem în valoare frumuseţea ţării noastre şi a unora dintre cele mai emblematice obiective ale acesteia, cum ar fi Castelul Peleş şi Salina Turda”, a declarat ministrul antreprenoriatului şi turismului, Constantin-Daniel Cadariu.

Citeste și:  Drumul din Grid intră în lucru! Contract semnat pentru modernizarea DJ 130B Părău - Grid - Perșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.