Cătălin Oprişan renunță la „Neatza cu Răzvan și Dani” pentru matinalul Kiss FM

Cătălin Oprişan a decis să renunțe la colaborarea cu postul de televiziune Antena 1 și s-a reorientat către radio. Oprișan va prezenta matinalul de la Kiss FM împreună cu Ciprian Dinu. De altfel, în iunie, Kiss FM încheiase colaborarea cu Andrei Ciobanu și Ionuţ Rusu, prezentatorii vechiului matinal.

„Cu trezitul nu va fi o problemă. Oricum de zece ani, asta fac: trezirea la 5.20, de cele mai multe ori înaintea alarmei. Ceea ce contează este că încep în Timpuri Noi (n.r. sediul Kiss FM)”, a declarat Oprişan pentru paginademedia.ro.

Cătălin Oprişan a făcut parte, timp de zece ani, din echipa „Neatza cu Răzvan şi Dani”. De asemenea, el realizează podcastul AS.ro. Oprișan a intrat în presă acum 30 de ani, la revista Salut, şi apoi s-a dus către jurnalismul de sport. De-a lungul anilor, el a făcut parte din redacțiile Gazeta Sporturilor, Prima TV, Telesport, GSPTV, Realitatea TV, B1, Jurnalul Naţional.

Citeste și:  Structurile MAI au intervenit la peste 3.700 de evenimente în ultimele 24 de ore, dintre care peste 2.200 au vizat menținerea ordinii publice

Ciprian Dinu lucrează în radio de la 14 ani, iar în prezent este realizator la Magic FM. Înainte de Magic FM, Dinu a acumulat, începând de la vârsta de 14 ani, o bogată experienţă radio la mai multe posturi, la care a realizat de la matinal şi linii de după-amiază la programe de weekend. Printre altele, Ciprian Dinu a lucrat la Europa FM, mai întâi, director de creaţie şi, ulterior, director de programe.

Foto. Ciprian Dinu

Matinalul Kiss FM urmează să intre pe post începând din 3 octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.