Câte amenzi s-au dat pentru nerespectarea măsurilor anti-Covid, în ultimele 24 de ore, la Brașov

Ieri, 18 martie, polițiștii brașoveni au desfășurat noi acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zone aglomerate, centre și societăți comerciale, piețe, terase, precum și în stațiile și mijloacele de transport în comun de pe raza județului Brașov.

Astfel, polițiștii au verificat 158 delocaţii, 79 desocietăți comerciale și persoane fizice autorizate cu privire la respectarea măsurilor impuse în perioada stării de alertă și 5 operatori economici cu privire la organizarea programului de muncă.

De asemenea, au fost legitimate peste 3.400 de persoane, verificate 180 demijloace de transport persoane și  peste 200 de autovehicule.  

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 136 de sancțiuni contravenționale, dintre acestea 126 fiind aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, 9 aplicate persoanelor fizice pentru  nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație și 1 pentru nerespectarea măsurilor privind carantina/izolarea, valoarea totală a acestora fiind de aproximativ 5.000 lei.

Citeste și:  Salvamontiștii brașoveni deschid ușile "Școlii Altfel" cu ateliere captivante și activități educative

Totodată, polițiștii au verificat peste 3.200 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină.

Numărul de telefon la care puteți sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19 este TELVERDE – 0800800165.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.