Cazul bătrânului găsit lângă acostamentul DN1. Polițiștii continuă cercetările

La data de 22 noiembrie a.c., polițiștii dn cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila și Biroului Rutier Făgăraș au identificat pe raza localității Viștea de Jos, un bărbat în vârstă de 69 ani, căzut lângă acostamentul DN1.
În urma cercetărilor efectuate, precum și a vizionării imaginilor captate de camerele video din zonă, polițiștii au stabilit faptul că persoana în cauză nu a fost victima niciunui accident rutier și nici a vreunei fapte penale.
S-a procedat la testarea bărbatului din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul fiind 1.04 mg/l alcool pur.
În cauză, polițiști au întocmit dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Citeste și:  Primăria Brașov a semnat contractul de lucrări pentru grădinița din Bartolomeu Nord. Este prima care se construiește în acest cartier în ultimii 100 de ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.