Cei mai entuziaști fani ai ciclismului pot câștiga kitul perfect pentru Turul României și pot însoți caravana oficială cu 5 autorulote

Federația Română de Ciclism împreună cu partenerul co-organizator au lansat un concurs pe pagina de facebook a competiției dedicat fanilor ciclismului. Prin intermediul acestuia, organizatorii oferă celor mai norocoși 100 de fani câte un kit de suporter pentru a încuraja cicliștii pe traseul ediției din acest an a Turului României, derulat în perioada 31 august – 5 septembrie.

Fiecare kit conține un tricou alb tehnic, o șapcă, un multitool ciclist și o lanternă frontală cu 12 LED-uri, acestea fiind oferite de partenerul principal al competiției, Auchan Retail România.

Concursul este deschis până pe 22 august, iar regulamentul poate fi consultataici.

Experiență inedită oferită fanilor care doresc să facă parte din caravana oficială a Turului României 

Auchan, partenerul principal al Turului României, organizează un concurs care oferă în premieră fanilor ciclismului posibilitatea de a însoți Turul pe tot parcursul său, cu una dintre cele 5 autorulote oferite gratuit de către companie, alături de vouchere pentru carburant și mâncare. Înscrierile sunt deschise până pe 15 august și se fac prin utilizarea cardului MyCLUB Auchan de cel puțin două ori la cumpărături și completarea acestui formular.

Citeste și:  O realizare importantă de care beneficiază comunitatea defavorizată din comuna Racoş: deschiderea Centrului multifuncțional de sănătate, igienă și educație

Regulamentul concursului este disponibil gratuit în magazine și pe auchan.ro.

Turul României 2021 va avea loc în perioada 31 august – 5 septembrie și se va desfășura pe un traseu de peste 800 de km care trece prin Timișoara, Deva, Sibiu, Brașov, București, evidențiind monumente istorice ale României. Cea de-a 54-a ediție a competiției își propune să alinieze la start 20 de echipe din întreaga lume.

Cele mai noi informații despre Mica Buclă sunt disponibile pe www.turulromaniei.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.