Cel mai prestigios program de leadership din Sud-Estul Europei destinat liceenilor, s-a încheiat la Poiana Brașov

Aspire High School, cel mai prestigios program de leadership din Sud-Estul Europei destinat liceenilor, s-a încheiat marți la Poiana Brașov, sesiunile pentru ediția din 2019 a programului.

Pentru cei 30 participanți de la Aspire High School, experiența de învățare și dezvoltare personală și academică s-a încheiat marți, cu multe emoții, dar și cu promisiuni pentru un viitor mai bun.

Tinerii au participat la sesiuni de public speaking, design thinking, dezvoltare personală, leadership autentic și au beneficiat de sprijin și sfaturi pentru aplicațiile la universități atât din România, cât și din străinătate. Pe parcursul celor 5 zile aceștia au fost înconjurați de participanții de la Aspire Academy și Aspire Professionals.

Citeste și:  Peste 1.200 de percheziții desfășurate de polițiștii de investigare a criminalității economice, în primele 3 luni ale anului

Luci Herman și Phil Malone au arătat că „încă din 2011, când Aspire Academy a fost fondat, venim cu bucurie în fiecare an să predăm la aceste programe. Ne-am bucurat să fim martorii unei dezvoltări și expansiuni constante a programelor de-a lungul anilor și să vedem că mulți dintre absolvenții talentați au parte de reușite pe plan academic, profesional și personal, fiind agenți ai schimbării pozitive atât în România, cât și în comunitățile din întreaga lume. Continuăm să ne întoarcem pentru că acesta este cel mai bun program educațional de acest tip, reușind să creeze o experiență transformaționala pentru participanți. Și pentru că ne-am făcut atâția prieteni dragi în rândul participanților și al organizatorilor. Suntem foarte entuziasmați să ne întoarcem anul viitor pentru a sărbători aniversarea de 10 ani a programelor Aspire, cu sesiuni speciale de învățare”. Ambii profesori, Luci și Phil au predat la toate programele Aspire.

Citeste și:  Au început sărbătorile Brașovului, care vor culmina, duminică, cu coborârea Junilor în cetate

„Fondat în anul 2011 de absolvenţi de la universităţi de top din Statele Unite şi Europa, precum Harvard, Princeton, Wharton şi Georgetown, Aspire reuşeşte an de an să ajute tinerii să îţi atingă potenţialul, oferindu-le un mediu oportun pentru dezvoltare şi învăţare socială, şi să îi motiveze să transmită mai departe ceea ce au învăţat. Alumnii Aspire sunt conştienţi de impactul pe care îl pot avea în comunităţile din care fac parte şi determinaţi să devină agenţi ai schimbării. În urma celor 8 ediţii ale programelor, Aspire a devenit o comunitate dinamică ce reuneşte peste 800 de Alumni, cu vârste cuprinse între 15 şi 35 de ani, care provin din peste 40 de ţări. În urma programelor din vară, aceştia beneficiază de diverse oportunităţi, atât în România, cât şi în străinătate, companii de top recrutând direct prin intermediul organizaţiei”, arată organizatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.