‘Cerbul de Aur’ 2019 îşi deschide porţile în această seară

„Cerbul de Aur” 2019 îşi deschide porţile în această seară! Organizat de Televiziunea Română, alături de partenerii săi, în perioada 22-25 august, Festivalul va reuni 350 de artişti într-o competiţie internaţională de interpretare, 10 show-uri şi un spectacol complet de folclor.
Seara va fi deschisă de Zoli Toth, care a pregătit un moment inedit alături de ansamblul de percuţie Cantus Mundi. Sunete din diferite zone ale ţării, emise de obiecte transformate în „instrumente” neconvenţionale compun show-ul special creat pentru „Cerbul de Aur” şi aduc întreaga Românie şi valorile sale autentice pe scena de la Braşov. 
În premieră, în această seară, Televiziunea Română reuneşte trei artişti tineri: Laura Bretan, Ester Peony şi Olivier Kaye, care vor cânta împreună pe scena „Cerbului de Aur”. 
Recitalul serii este susţinut de Ştefan Bănică, alături de Rock’n roll band, grupul vocal The 50’s şi doi invitaţi surpriză – Cabron şi Pasha Man.
Peste doar câteva ore, cei 12 finaliști intră în concurs. Începe lupta pentru premiile în valoare totală de 55 de mii de euro! 
Astăzi, şase artişti vor interpreta melodia în limba română, iar şase o piesă din repertoriul propriu, urmând ca vineri, în cea de-a doua seară a concursului, după acelaşi algoritm, ceilalţi şase finalişti să interpreteze melodia ȋn limba română, respectiv pe cea din repertoriul propriu. 
Repetiţiile cu orchestra condusă de Ionel şi Andrei Tudor au decurs bine, dar artiştii străini se tem că emoţiile i-ar putea face să uite versurile melodiilor în limba română. Pentru a face faţă competiţiei, au făcut meditaţii cu profesori de limba română sau au căutat pronunţia cuvintelor pe Google.

Citeste și:  Opinia ministrului Digitalizării: TikTok nu ar trebui interzis, dar are nevoie de mai multe filtre de securitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.