Cine sunt criminalii puiului de râs

Polițiștii brașoveni au deschis un dosar penal în cazul puiului de râs torturat până la moarte de doi localnici din zona Rupea, în gospodăria unuia dintre ei, caz prezentat de brașovstiri.ro. Anchetatorii i-au identificat pe autorii oribilei fapte, un bărbat de 17 ani și unul de 32 de ani. În curtea lor a fost gasit și cadavrul puiului de râs.

„La data de 6 august, lucratori din cadrul Serviciului Arme, Muniții si Substante Periculoase Brasov s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca în data de 05 august 2019, pe o rețea de socializare au fost postate mai multe fotografii în care apărea un pui din specia râs, care prezenta răni accentuate și era legat cu o sfoară în jurul gâtului. În urma activităților investigativ-informative au fost identificate două persoane, respectiv doi bărbați, in vârstă de 17 ani si 32 ani din localitatea Bunești.

Citeste și:  Raliul Harghitei powered by Toyota deschide sezonul național de raliuri pentru al doilea an consecutiv

Cadavrul puiului din specia râs a fost ridicat de către lucrătorii Serviciului Arme,Muniții si Substante Periculoase Brașov si a fost predat reprezentanților, care administrează fondul de vânătoare pe raza căruia s-ar fi găsit puiul din specia râs, în vederea efectuării necropsiei acestuia și stabilirii cauzelor reale ale decesului.

În cauză, s-a întocmit dosar penal in care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj-vânarea speciilor de vânat strict protejate în alte condiții decat cele legale, faptă prevăzută de art. 42 alin. (1) lit. (F) din Legea nr. 407/2006. Cercetările sunt continuate în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt și în vederea stabilirii raspunderii judiciare”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.