Ciobănescul carpatin a devenit mascota echipei naţionale de fotbal a României

Surpriză de proporții la antrenamentul de aseară al tricolorilor! Pe terenul de antrenament unde Mirel Rădoi și staff-ul său tehnic organizau la Mogoșoaia ședința de pregătire, alături de jucători, și-a făcut apariția noua mascotă a suporterilor tricolori! Ciobănescul carpatin! Iar aceasta nu a fost singură, ci însoțită chiar de niște pui veritabili de ciobănesc!

Sponsorul principal al primei reprezentative, a ales acest simbol național, ciobănescul carpatin, pentru mascota suporterilor.

Tricolorii au pasat și au tras la poartă împreună cu mascota, s-au amuzat cu minunații ciobănești jucăuși, și s-au bucurat că pot simți astfel spiritul suporterilor tricolori înaintea unui meci atât de important precum cel cu Islanda. Toți jucătorii și-au făcut poze și clipuri video cu noul prieten, mascota care a promis că îi va susține necondiționat, la toate meciurile.

Citeste și:  Peste 181 de tone de alimente donate: Clienții Lidl și-au arătat solidaritatea pentru comunitățile defavorizate și au donat o cantitate record de alimente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.