Ciprian Tătăruşanu, la un an după ce s-a retras din naţionala României: „Am luat cea mai bună decizie!”

Ciprian Tătăruşanu (35 de ani) nu regretă că s-a retras de la echipa naţională de fotbal a României în urmă cu un an, după remiza din deplasare cu Irlanda de Nord, din Liga Naţiunilor, scor 1-1.

Portarul cu 73 de selecţii în prima reprezentativă a declarat, din contră, că a fost cea mai bună decizie pe care a luat-o, deoarece a simţit că timpul său în tricoul României a ajuns la final.

Tătăruşanu a confirmat, în presa italiană, că a fost contactat de Mirel Rădoi pentru a se răzgândi, însă portarul lui AC Milan se consideră o persoană consecventă în propriile hotărâri.

„Am simţit că timpul mi s-a terminat, cred că am luat cea mai bună decizie, nu regret. M-a sunat antrenorul, am vorbit, dar sunt o persoană care nu se întoarce niciodată când ia o decizie.”, a declarat Ciprian Tătăruşanu pentru Corriere dello Sport.

Citeste și:  De luni începe o nouă campanie de dezinsecție

Şapte apariţii a bifat Ciprian Tătăruşanu pentru AC Milan în acest sezon, două în Liga Campionilor şi cinci în campionat. În cele şapte partide, Tătăruşanu a încasat opt goluri, iar într-un singur meci a terminat fără gol primit.

Portarul român a avut evoluţii constant bune. Cea mai importantă dintre ele a fost în AC Milan – Inter, 1-1 din etapa precedentă a Serie A, când i-a apărat penalty-ul lui Lautaro Martinez. Fotbaliştii ”nerazzurri” aveau deja avantaj de un gol.

AC Milan se clasează pe locul doi în Serie A, la egalitate de puncte cu lidera Napoli (32), dar cu un golaveraj inferior (26-11 faţă de 24-4).

Citeste și:  Se deschide sezonul de tenis de câmp 2024, la Baza Sportivă Olimpia Brașov

Mike Maignan (26 de ani), portarul titular al Milanului, va reveni după accidentare la începutul anului următor. Până atunci, Ciprian Tătăruşanu are şanse mari să mai bifeze partide în tricoul „diavolilor”.

LookSport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.