Circ în Consiliul Local: Oprică l-a trimis pe Macedonschi ‘să-și ia pastilele’

Primarul Brașovului refuză să răspundă la interpelarea consilierului local Cristian Macedonschi, pe tema inundării străzilor la fiecare ploaie și a indiferenței față de brașoveni cu care Scripcaru a gestionat criza Covid.

La începutul ședinței CL, Cristian Macedonschi i-a cerut primarului să explice de ce nu sunt curățate gurile de canalizare de pe străzile orașului, de către Compania Apa Brașov care are obligația să facă acest lucru.

Totodată, Macedonschi l-a criticat pe Scripcaru pentru faptul că a mințit și a propagat minciuna în toată presa, în legătură cu construcția spitalului Covid la Sala Sporturilor.

Consilierul Macedonschi l-a criticat pe Scripcaru pentru faptul că nu le-a asigurat brașovenilor fără posibilități materiale, măști de protecție.

Interpelările lui Macedonschi au fost întrerupte de consilierul Adrian Oprică, acesta trimițându-l pe cel care l-a „urecheat” pe primar „să-și ia pastilele”.
În momentul în care a răspuns interpelările, Scripcaru a refuzat să răspundă de ce Primăria Brașov nu-i cere Companiei Apa Brașov să curețe canalizările înfundate din municipiu, serviciu pentru care brașovenii plătesc, și nici considerentele pentru care a mințit în legătură cu construcția spitalului de la Sala Sporturilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.