Circulație blocată între Brașov și Sighișoara: Patru victime în urma unei coliziuni pe DN 13

Grav accident rutier pe DN 13, între Brașov și Sighișoara, în localitatea Bunești. Patru persoane au fost grav rănite după ce șoferul unei mașini a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina în afara părții carosabile. La fața locului intervin lucrătorii ISU Brașov și Sighișoara, care intervin cu autospeciale cu apă și spumă și mașini de descarcerare. Mai multe ambulanțe de la Brașov au pornit spre locul accidentului pentru a prelua răniții. Pe tot parcursul cercetărilor, circulația este blocată pe un sens de mers. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili înprejurările în care s-a petrecut evenimentul.

„Pe DN13, la km 76+700 m, un conducător auto, care circula dinspre Sighișoara spre Brașov, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a lovit un mal de pământ, răsturnându-se, ulterior ajungând în șanțul pluvial.
În urma impactului au rezultat 4 victime, care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.
Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările producerii accidentului”, a declarat agent de politie Nadia Olaru, ISU Brașov.

Citeste și:  Brașoveanul Ovidiu Gârbacea onorat cu Ordinul Excelență Olimpică de către COSR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.