CNAIR atenționează șoferii! Există un site fals pentru achiziția rovinietei

CNAIR avertizează șoferii după ce a descoperit un site neautorizat care vinde roviniete şi roagă conducătorii auto să achite rovinieta numai la distribuitorii autorizaţi.

CNAIR a constatat că în mediul online există un portal web pentru achiziția rovinitei, care nu este autorizat de CNAIR , respectiv, „ www.rovinietaro.ro”.

Astfel, rugăm utilizatorii să achite rovinieta numai la distribuitorii autorizați, ale căror puncte de distribuție/portaluri web autorizate se regăsesc pe site-ul oficial al CNAIR, http://www.cnadnr.ro/ro/puncte-de-distributie.

CNAIR nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la accesarea, în vederea achitarii rovinietei, a unor portaluri web neautorizate, se arată într-un comunicat de presă transmis de instituție.

Pentru a verifica valabilitatea rovinietei, conducătorii auto au posiblitatea să acceseze o platformă on-line în care trebuie să introducă datele de verificare a autovehiculului. Site-ul este pus la dispoziție de CNAIR și poate fi accesat direct de pe platforma cnadnr.ro, la secțiunea „Verificare Rovinieta”.

Citeste și:  Ceremonie dedicată Marii Britanii, astăzi, la Castelul Peleș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.