Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin organizează dezbaterea publică finală a programului „Pactul Pentru Tineri”, la Brașov

Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF), împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Brașov și Centrul Cultural Reduta, organizează joi, 9 mai, de la ora 11:00, la Sala Reduta, dezbaterea publică pentru reducerea abandonului școlar, care marchează evenimentul de închidere a celei de-a doua ediții a programului național „Pactul Pentru Tineri”.

”Pactul pentru Tineri” reprezintă cea mai amplă coaliție de forțe pentru reducerea abandonului școlar, un program național vital pentru viitorul României, inițiat în 2022 de Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF), în parteneriat cu ministerul Educației; ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse; ministerul Muncii și Solidarității Sociale; UNICEF, alături de peste 20 de ONG-uri reprezentative care activează în domeniul educației.

Citeste și:  Pizzeria din România inclusă în topul celor mai bune 50 de pizzerii din Europa

CONAF invită la dezbatere toți profesorii, părinții și elevii interesați să ia parte la acest moment emblematic de consacrare a eforturilor pentru reducerea abandonului școlar. Participarea este liberă, în limita locurilor disponibile. ”Au confirmat participarea la dezbatere reprezentanți de marcă din administrația publică și din domeniul educației. Înscrieri la rsvp@conaf.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.