Conflict pe scara unui bloc din Brașov, pe fondul unor crize de gelozie

Polițiștii au emis un ordin de protecție și efectuează cercetări în cadrul dosarului penal întocmit, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”violență în familie”.

Sâmbătă, 6 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 2 Poliție au emis un ordin de protecție proivizoriu și au dispus măsuri de siguranță, după ce au fost sesizați cu privire la săvârșirea unor acte de violență domestică.

Astfel, polițiștii au primit o sesizare, în care se arăta faptul că, pe scara unui imobil, se desfășoară un conflict între doi parteneri.

Față de sesizare primită, polițiștii s-au deplasat de îndată la adresa menționată, unde au identificat persoanele implicate.

Citeste și:  Lectură pentru binele tău. Cărți care îți schimbă perspectiva asupra vieții

Aici, s-a stabilit faptul că, pe fondul unor crize de gelozie, între cei parteneri a avut loc o stare conflictuală, motiv pentru care polițiștii au întocmit formularul de risc, din care a reieșit că există pericol iminent de violență față de persoana vătămată și a fost emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului agresiv.

În același timp, prin actul emis, polițiștii i-au interzis bărbatului ca, în această perioadă, să se apropie la o distanță mai mica de 150 de m față de concubina acestuia.

În cazul expus, cercetările sunt continuate în dosarul penal, deschis sub coordonarea unui procuror din cadul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, pentru săvârșirea infracțiunii de ”violență în familie”, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție legală.

Citeste și:  Jandarmii brașoveni, la datorie

Sursa foto: Pexels.com (Arhivă)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.