Universitatea Transilvania anunță ultima zi pentru înscrieri la facultate, print-o fotografie amuzantă cu elicopterul „prăbușit” la București

Mâine, 17 iulie 2021, este ultima zi în care proaspeții absolvenți de bacalaureat se pot înscrie la Universitatea Transilvania din Brașov. Instituția a ales să facă anunțul într-un mod amuzant, printr-o fotografie publicată pe pagina de Facebook care face referire la elicopterul „prăbușit”, ieri, la București.

Așadar, candidații care au promovat Bacalaureatul și vor să fie studenți ai Universității Transilvania, își pot depune dosarele până în 17 iulie 2021, la oricare dintre cele 18 facultăți. Înscrierea se face 100% online.

Vă reamintim că Universitatea Transilvania din Brașov a scos la concurs 2200 de locuri finanțate de la buget, cu 50 mai multe decât anul trecut, și peste 3300 de locuri cu taxă.

Citeste și:  Stop Contrabanda: Circa 110 milioane de țigarete de contrabandă capturate de autorități în 2022

Admiterea se face, pentru majoritatea facultăților, pe baza notelor de la Bacalaureat. Excepții sunt facultățile de Muzică, Medicină, Educație Fizică și Psihologie, unde sunt probe de admitere.

Pentru admiterea din acest an, taxele, atât cele de şcolarizare, cât şi cele de admitere rămân neschimbate faţă de anul trecut. Astfel, taxa pentru înscrierea la facultate este de 250 de lei la Medicină, respectiv de 200 de lei la celelalte facultăţi, iar taxele de şcolarizare sunt cuprinse între 3.500 şi 6.000 de lei, în funcţie de profilul ales.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.