Controalele la distribuitorii de ulei care au mărit preţurile

Încep controalele la distribuitorii care au mărit prețurile nejustificat la ulei în ultimele zile. Ministrul Economiei, Florin Spataru, spune ca aceste controale vor fi realizate nu doar de ANPC ci și de alte instituții ale statului.

„În ceea ce priveşte această criză a uleiului, am verificat cu ministrul Agriculturii, avem stocurile necesare, suficiente, şi atunci nu ar trebui să avem niciun fel de probleme privind aprovizionarea cu ulei. Şi vom intra săptămâna viitoare, încă de luni, să verificăm acele site-uri şi acei distribuitori, care au crescut preţul uleiului de trei ori. Vreau să liniştim populaţia, nu există niciun motiv de îngrijorare că nu vom avea stocuri de ulei şi n-ar trebui să reacţionăm la aceste mesaje şi triplări, dublări de preţuri, care nu au niciun fel de justificare economică. Vom face controale şi la supermarketuri, dar şi la acele magazine on-line”, a declarat Florin Spătaru, potrivit Agerpres.

Citeste și:  Locul de joacă „Lumea Copiilor“, din parcul Nicolae Titulescu, închis astăzi pentru lucrări de întreținere


Pe de alta parte, Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, susține că va interveni pe piață dacă vor apărea bule speculative în ceea ce privește prețul uleiului.

Sursa: Agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.