Copiii din centrele de plasament din Brașov se pot califica gratuit ca bucătari, la Culinary Arts School Brașov by Chef Georgy Valery

Culinary Arts School Brașov by Chef Georgy Valery a inițiat un proiect prin care copiii din centrele de plasament din județul Brașov au posibilitatea să se califice gratuit în meseria de bucătar, iar apoi, la împlinirea vârstei de 18 ani, să lucreze în domeniu.

Proiectul este realizat cu sprijinul Consiliului Județean Brașov, al Direcției Județene de Asistență Socială și Protecție a Copilului Brașov și al Asociației Naționale a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism.

Proiectul a debutat ieri, 23 mai 2021, la Casa de Copii „Samariteanul milos” din Ghimbav și a stârnit interesul copiilor, al pedagogilor, dar și al autorităților locale.

Președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, spune că „sunt convins că acesta va fi un real ajutor pentru copiii care participă și, astfel, se califică într-o meserie căutată in județul nostru. Salut proiectele de acest gen si urez mult succes tuturor!”

Citeste și:  Studiu LEGO: Creativitatea fetelor este afectată de la vârste fragede de presiunea perfecțiunii și de prejudecățile lingvistice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.