Copiii din familii numeroase dezvăluie povești pline de culoare în cadrul unei expoziției de pictură pe sticlă, la Centrul Cultural Appolonia Brașov

Pasiune! Bucurie! Originalitate! Copiii din familii numeroase ne dezvăluie povești pline de culoare în cadrul expoziției de pictură pe sticlă ”O lume colorată de copiii din familiile numeroase”. Vernisajul expoziției va avea loc sâmbătă 16 decembrie 2023, ora 17.00 la Centrul Cultural Appolonia Brașov, sala Liviu C. Babeș, et.2, str. Michael Weiss nr. 22.

Expoziția prezintă picturi pe sticlă realizate în cadrul unor programe educative gratuite de către copii care provin din familii cu 3 sau mai mulți copii din județul Brașov. Picturile pe sticlă au fost reunite în expoziția ”O lume colorată de copiii din familiile numeroase” prin parteneriatul dintre ASFANU-Asociația Familiilor Numeroase, Ateliere Dreptaru și Fundația Unu și Unu, trei organizații care au un angajament ferm în asigurarea egalității de șanse pentru dezvoltarea talentelor și abilităților copiilor.

Citeste și:  Descoperă splendoarea naturii României pe cea mai încântătoare rută feroviară: 14 tuneluri și 10 viaducte

Tematica expoziției se axează pe tehnica captivantă a picturii pe sticlă, o activitate ce le-a oferit micuților posibilitatea de a depăși limitele creative și de a explora noi orizonturi artistice. Prin aplicarea vopselei speciale pentru sticlă cu pensula, utilizând diverse tehnici și efecte precum umbrire, amestecarea culorilor, aplicarea de detalii fine și crearea de efecte de transparență sau strălucire, copiii au obținut nuanțe și efecte unice. Pictura pe sticlă devine astfel o expresie autentică a creativității lor.

Toți Brașovenii sunt invitați să descopere picturile pe sticlă realizate de copiii din familiile numeroase, dar și colinde minunate cântate live de Trupa 70n Agers și corul ASFANU Brașov format din părinți și copii din familii numeroase.

Citeste și:  De luni începe o nouă campanie de dezinsecție

Expoziția va putea fi vizitată, în perioada 16 decembrie 2023 – 15 ianuarie 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.