Corona Brașov a cooptat un ‘lup’ celebru pentru goluri prin execuții spectaculoase

Albert Zagidullin (30 de ani) un hocheist deja consacrat în hocheiul românesc a ajuns la o intelegere cu clubul Corona, cel putin pana la finalul acestui sezon. Este un hocheist rapid, incisiv și tehnic.
Atacantul de 190 de centimetri și 95 de kilograme vine de la ACSH Gheorgheni, după o reziliere a contractului de comun acord cu echipa harghiteană (care ne va fi și principala adversară în Grupa A a Cupei României).

Pentru ACSH Gheorgheni a evoluat în acest sezon într-un număr de 14 meciuri în Liga Erste (unde a realizat 12 puncte: 7 goluri și 5 pase decisive) și 13 meciuri în Campionatul Național al României (unde a realizat 14 puncte: 13 goluri și o pasă decisivă).

A venit în hocheiul românesc sezonul trecut, la CSM Galați (după ce evoluase 250 de meciuri în VHL – „eșalonul 2” hocheistic al Rusiei).

Pentru gălățeni a evoluat în sezonul regulat al campionatului național 2018/2019 într-un număr de 35 de meciuri (realizând un număr de 88 de puncte: 41 de goluri și 47 de pase decisive).
În play-off a făcut parte din echipa gălățeană în 7 meciuri (realizând 8 puncte: 2 goluri și 6 pase decisive).

S-a impus în hocheiul românesc ca un jucător cu execuții foarte spectaculoase și un marcator de goluri importante.

Ne putem aștepta de la el la goluri prin execuții fanteziste, care vor face deliciul tribunelor.

Albert va debuta în tricoul „lupilor” la Cupa României, competiție pe care echipa noastră va lupta să o câștige în fața propriilor fani, în perioada 18-22 decembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.