Corona Brașov debutează cu dreptul în noul sezon

Primul meci din sezonul 2022 – 2023 s-a încheiat cu o victorie categorică a Coronei Brașov, în fața CS Știința Bacău, scor final 48-16. La pauză, Corona conducea cu 21-10, urmând ca la finalul partidei să înregistreze o diferență de 32 de goluri!

Partida din seria B a Diviziei A de handbal feminin a fost controlată fără probleme de Corona, încă din primele minute, fapt care i-a permis antrenorului Alin Bondar să ruleze tot lotul avut la dispoziție.

Pentru Corona au marcat: Brigitta Bitay 3 goluri, Diana Golanu 2, Carla Lăcătuș 5, Ana Maria Vacariu 2, Bianca Voica 1, Gabriela Dumitrașcu 7, Cristina Iordachi 7, Macarena Gandulfo 6, Oana Cîrstea 1, Ana Maria Berbece 7, Patricia Moraru 3, Flavia Munteanu 4.  Partida a fost condusă de arbitrii N. Costache și A. Vasile.

Citeste și:  Atelierele Creatorilor, în Săptămâna verde, la Centrul Cultural Reduta din Brașov

La finalul întâlnirii, antrenorul Coronei, Alin Bondar, a fost mulțumit de rezultat, dar deja se gândește la următoarele runde: „Început de campionat! Nu putem să ne formăm o idee despre momentul la care suntem, dar ne dorim să rămânem foarte concentrați pentru ce va urma. Felicitări jucătoarelor pentru implicare!”.

Corona va juca următorul meci pe teren propriu, sâmbătă 17 septembrie, în compania formației CSM Roman. Formația din Roman a fost învinsă astăzi, în prima etapă, de formația Centrului de Excelență din Sfântu Gheorghe cu 23-18.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.