Corona Brașov – examen important în etapa a 12-a din Divizia A la handbal feminin

  • CSM Corona Brașov întâlnește duminică CSM Unirea Slobozia
  • Echipele se află la egalitate aproape perfectă

Egalitate aproape perfectă: 9 partide jucate, 7 victorii, un egal și o înfrângere și 22 de puncte sunt trecute în dreptul fiecăreia dintre formațiile care se vor înfrunta duminică, 30 ianuarie, începând cu ora 11, la Slobozia. Singura diferență este golaverajul: Corona are 305 goluri marcate, față de cele 277 ale Sloboziei.

Antrenorul principal al Coronei Brașov, Alin Bondar, a pregătit cu atenție meciul din etapa a 12-a și a declarat înaintea meciului:

„Urmează o deplasare dificilă și un joc important pentru noi! Întâlnim echipa care este la egalitate de puncte cu noi, pe terenul lor. Totuși, nu acesta este cel mai important aspect, ci forma sportivă avută la ora jocului. Am analizat bine toate aspectele jocului lor, jucătoarele noastre cunosc fiecare jucătoare în parte și toate sistemele în care joacă, atac sau apărare. Ne dorim o victorie!”

Corona Brașov se află înaintea etapei a 12-a pe poziția a 3-a, ocupanta locului 2, CSU Neptun Constanța având o partidă în plus.

Citeste și:  O realizare importantă de care beneficiază comunitatea defavorizată din comuna Racoş: deschiderea Centrului multifuncțional de sănătate, igienă și educație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.