Corona Brașov obține o a patra victorie consecutivă în Liga Erste iar Chase Schaber debutează cu gol

Corona Wolves a reușit a patra victorie consecutivă în Erste Liga după ce a învins, duminică seară, la Patinoarul Olimpic, gruparea maghiară Ujpest cu 3-1.

„Echipa noastră a început meciul excelent, deschizând scorul în minutul 03’18” prin tânărul fundaș Owen Wiliams, jucător care a crescut exponențial în joc în ultima perioadă. 1-0 a fost și scorul primei pauze, cu toate că „lupii” au mai avut ocazii clare de a marca, inclusiv o bară. La început celei de-a doua reprize, în minutul 21’02”, echipa noastră a ridicat scorul la 2-0 prin golul marcat de Chase Schaber (asistat de aceleași Owen Wiliams), care astfel debutează cu gol în tricoul „lupilor”.”

Spre finalul reprizei oaspeții au marcat și ei, echipele intrând la ce-a de-a doua pauză cu scorul de 2-1 în favoarea echipei Corona.

Repriza a treia a fost foarte echilibrată, cu oaspeții alergând după egalare, dar lovindu-se de portarul Coronei Zoltan Toke într-o zi excelentă. Cei care au marcat au fost tot „lupii”, în minutul 58’58” Zoltan Molnar marcând pentru 3-1 cu poarta goală.

Ultimul meci din 2021 al Coronei Brașov este programat pe 28 decembrie, pe gheaţa proprie, cu SC Miercurea Ciuc, contând atât pentru competiţia internă cât şi pentru Erste Liga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.