Corona, victorie în etapa a 5-a

Corona continuă să învingă în meciurile din Divizia A! În deplasarea de la Sf. Gheorghe, Corona a învins astăzi formația Centrului Național de Excelență cu 38 la 19, consolidându-și primul loc în Seria B.

La finalul meciului, antrenorul Alin Bondar a declarat: „S-a încheiat prima parte a campionatului și vom întra într-o minivacanță! Suntem mulțumiți de cum s-au implicat jucătoarele în această perioadă, cred că există o schimbare în jocul lor și în implicarea lor! Jucătoarele cu experiență au adus plusul de care aveam nevoie, atât în teren cât și relațiile dezvoltate în cadrul echipei. Mai avem multe lucruri de îmbunătățit, dar considerăm ca obiectivele în această primă perioadă a competiției au fost atinse. Vom încerca în viitorul imediat apropiat să concretizăm discuțiile avute cu echipele din Liga Florilor pentru a ne putea pregăti în compania unor adversari puternici. Ar fi o mare greșeală să luăm o atitudine de superioritate față de adversarii noștri în perioadele următoare. Concentrarea trebuie să existe până în ultima zi a campionatului și atunci sunt sigur că obiectivele noastre vor fi atinse! Mulțumim suporterilor pentru susținere! Spiritul Coronei începe sa revină! Mulțumim!”

Citeste și:  Performanțe de excepție pentru juniorii Clubului Sportiv Dinamo București - Centrul Sportiv Brașov, la Campionatele Naționale de Copii și Juniori

Pentru Corona au marcat: Brigitta Bitay 2 goluri, Carla Lăcătuș 4, Iulia Constantinescu 1, Bianca Voica 4, Gabriela Dumitrașcu 2, Cristina Iordachi 1, Macarena Gandulfo 6, Oana Cîrstea 4, Ana Maria Berbece 4, Flavia Munteanu 4, Patricia Moraru 6.

Corona va juca următorul meci în deplasare la Galați, sâmbătă 19 noiembrie, în compania formației CSM Galați DivA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.