Cristian Macedonschi a cerut audit la Corona, la RIAL și la pizzeria lui Adrian Oprică

Cristian Macedonschi a cerut în ședința de Consiliu Local din data de 10 decembrie, un audit extern la Clubul Corona și sesizarea Curții de Conturi și a DNA în legătură cu neregulile de la gruparea sportivă. În plus, Macedonschi a cerut un audit extermn la RIAL vizavi de acuzațiile apărute în presă, potrivit cărora Adrian Oprică și-ar fi însușit pentru sine și pentru apropiați ai săi mai multe imobile. Cea de-a treia solicitare a consilierului FDGR se referă la eventualele plăți pe care Clubul Corona le-ar fi făcut la Pizzeria pe care consilierul local Adrian Oprică o deține în centrul Brașovului.

„La inceputul sedintei de Consiliu Local la Brasov am cerut in calitate de consilier FDGR un audit extern la Clubul Corona si sesizarea Curtii de Conturi si DNA!
Totodata am cerut verificarea numarului de sportivi care au fost supusi dopingului si de la ce sectii provin in afara de Handbal si Hockey.
Am mai cerut si un audit extern la RIAL datorita faptului ca planeaza suspiciunea ca ar fi primit locuinte RIAL angajatii consilierului local Adrian Oprica. De la RIAL Brasov am cerut si lista tuturor beneficiarilor de locuinte inchiriate si cumparate din ultimii 10 ani.
La final am mai cerut verificarea platilor facute de clubul Corona catre restaurantul Pizzeria Vitto, care apartine tot consilierului local Adrian Oprica, pentru mesele de pranz oferite echipei de handbal deoarece planeaza suspiciunea de conflict de interese si daca se confirma atunci ar trebui sesizat ANI!”, a scris Cristian Macedonschi pe pagina de Facebook.

Citeste și:  Conferința „Holocaustul din Transilvania de Nord – 80 de ani de la ghetoizarea și deportarea evreilor” la ICR Tel Aviv

În replică, asociatul lui Adrian Oprică de la Pizzeria Vitto, Cristian Niță a ieșit cu un comentariu pe platforma de socializare care a afirmat că suspiciunile ridicare de Cristian Macedonschi se confirmă. Mai mult, Cristian Niță a completat lista neregulilor suspectate de consilierul FDGR.

„Sunt Nita Cristian, actionar al firmei Schwartz Pub S.R.L. impreuna cu Oprica Florentin Adrian. Sustin si confirm cele relatate de Cristian Macedonschi in articolul de la sus. Se organizau frecvent mese platite la Pizzeria Vitto din Brasov pentru fetele si staff-ul echipei de handbal Corona. Mentionez ca anul trecut frecventa a fost zilnica. Tin sa precizez ca a fost folosita si Casa Crown pentru cazarea celor care vizitau echipa Corona si cer sa se verifice si sumele platite de municipalitate firmei Free Media, firma ce detine pensiunea fara autorizatii de functionare si de constructie a lui Oprica Adrian”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.