Cuc despre autostrada Ploiești-Brașov: Vom semna contractul până la sfârșitul anului

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat marţi, pe şantierul de pe DN 73, din judeţul Braşov, că, cel mai târziu până la sfârşitul anului, se va putea semna contractul pentru autostrada Braşov-Comarnic, subliniind că, personal, a susţinut realizarea acestui obiectiv de infrastructură cu fonduri de la bugetul de stat încă din 2017.

El a subliniat că desemnarea constructorului se va face pe noua procedură de achiziţii, mult simplificată, ce urmează să fie reglementată prin OUG, astfel că „în mod pesimist” contractul va fi semnat până la sfârşitul anului.

„Dorința mea a fost s-o facem pe buget de stat, pentru că se poate face, impactul este multianual. Eu m-am bucurat când a venit consorțiul chinezo-turc, dar și dacă stăm în negocieri trei, patru, cinci, șase luni, nu cred că mai este util. Noi trebuie să luăm niște măsuri radicale acum pentru implementarea obiectivelor de infrastructură. Ploiești-Brașov este un obiectiv care este dorit de români de foarte mult timp”, a declarat Răzvan Cuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.