Cum arată actorul care a jucat rolul lui ‘Iisus din Nazaret’. Are 75 de ani acum

Lui Robert Powell rolul din filmul Iisus din Nazaret i-a adus faima internațională și l-a situat pe un loc fruntaș în topul actorilor care au interpretat acest personaj de-a lungul anilor.

După rolul care l-a consacrat, actorul a continuat să fie activ în industria cinematografică, dar nu a reuşit să se desprindă de imaginea care l-a marcat atât de profund. La 74 de ani, Robert Powell continuă să joace în piese de teatru. El este cunoscut şi pentru interpretarea personajului Mark Williams în serialul dramatic „Holby City“, produs de BBC One, personajului David Briggs în serialul „The Detectives/ Detectivii“, alături de actorul Jasper Carrott, şi interpretarea lui Tobias „Toby“ Wren în drama ştiinţifico-fantastică „Doomwatch“.

Citeste și:  Românii din Spania trimit bani, transferă expertiză și atitudine sănătoasă și nu-și pierd încrederea în țara natală

Anul acesta, actorul a împlinit 75 de ani și probabil că, abia spre bătrânețe, când a început să nu mai semene cu personajul său, oamenii l-au putut în sfârșit disocia de Iisus din Nazaret… Drept urmare, în 2014, când a jucat în piesa Black Coffee, adaptare după Agatha Christie, oamenii nu și-au mai zis: Uite-l pe Iisus Christos!, iar asta pentru că actorul avea deja 70 de ani, potrivit revistei viva.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.