Cum arată noul Logan StepWay, ce dotări are și cât costă

Imaginile pe care toți fanii Dacia le așteptau! Joi, 14 noiembrie 2019, au fost lansate noile versiuni Stepway, în trei variante de motorizare.

”Preţurile sunt cuprinse între 10.250 euro (TVA inclusă) pentru varianta echipată cu motorul TCe 90, şi 12.150 euro, pentru varianta Blue dCi 95”,.Opţional, vehiculul poate fi echipat cu jante de aluminiu, aer condiţionat cu reglare automată şi cameră video pentru asistenţa la parcarea cu spatele.

Pentru lansare, clienţii persoane fizice pot beneficia prin Dacia Finance de oferta specială de finanţare, cu dobândă 0% şi o rată lunară începând de la 99 euro (TVA inclusă).

Modelul este disponibil în trei variante de motorizare. Este vorba de propulsorul pe benzină TCe 90, şi de două motoare diesel : Blue dCi 75 şi Blue dCi 95.

Citeste și:  DRDP Brașov: Starea drumurilor naționale în Regiunea Centru

Logan Stepway poate fi comandat începând din 14 noiembrie 2019, în exclusivitate prin intermediul platformei de vânzări online. Din luna decembrie, modelul va fi disponibil şi în reţeaua Dacia din întreaga ţară.

Pentru modelul Logan, noile versiuni Stepway au în exclusivitate culoarea Bleu Azurite.

”Noile versiuni se remarcă prin elementele de stil inspirate din universul vehiculelor din familia Stepway. Aspectul robust este subliniat atât de protecţiile laterale specifice, de culoare neagră, de ornamentele cu aspect cromat, dispuse în partea inferioară a barelor de protecţie faţă şi spate”,mai nformează compania.

Noul model are sistem de navigaţie MediaNav, cu ecran tactil, oglinzile reglabile electric, cu dejivrare, sistemul cruise control sau asistenţa la parcarea cu spatele.

Citeste și:  Persoanele fizice se pot înscrie de astăzi în prima etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice

Volumul portbagajului noului Logan Stepway este de 510 litri, cu posibilitatea de a ajunge la 1.257 litri în cazul în care bancheta spate este rabatată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.